Od njive do vilice

Družba PP Agro je smiselno zaokrožen proces s pridelavo poljščin, ki jih predela v krmne mešanice, le-te pa preizkuša in uporablja v lastni živinoreji.

Poljedelstvo

V poljedelstvu se uporabljajo tehnologije, ki so okolju prijazne. Temeljijo na sonaravni pridelavi kakovostnih poljščin, ki pomembno prispevajo k proizvodnji krmnih mešanic.

Krmila Agronatur

Širok asortiment naravnih domačih krmil Agronatur zagotavlja odlične rezultate v reji vseh vrst domačih živali.

Govedoreja

Na farmi krav molznic in goved se preizkušajo in krmijo krmne mešanice Agronatur, s ciljem dopolniti in uravnotežiti krmni obrok doma pridelane krme, ki daje optimalne proizvodne in ekonomske rezultate.

Naš moto

Zadovoljni odjemalci so naše vodilo. Poleg kakovostnih izdelkov nudimo svetovanje in strokovne rešitve vezane na prehrano ter dobro počutje živali.

https://www.agronatur.si/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/391845firma.jpg https://www.agronatur.si/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/875872kombajn_s.jpg https://www.agronatur.si/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/869403tovarna_s.jpg https://www.agronatur.si/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/190811krave_s.jpg https://www.agronatur.si/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/869014soncnice_s.jpg
Krmila Agronatur

 

Cilj vsakega rejca je doseči čim boljše rezultate pri vzreji živali. Pri tem je zelo pomembna zdrava in
pravilna prehrana, ki jo lahko svojim živalim zagotovite s pomočjo našega širokega asortimenta naravnih domačih krmil AGRONATUR:

 

Krmne in žitne mešanice Agronatur:
 KRMILA ZA GOVEDO
 KRMILO ZA PERUTNINO
 KRMILA ZA PRAŠIČE
 KRMILA ZA ŽIVALI

 

V sodobni živinorejski proizvodnji je prehrana, ob dobrem genetskem potencialu živali in optimalni tehnologiji eden najpomembnejših dejavnikov za doseganje vrhunskih rezultatov reje. Vedno boljši genetiki živali, novim ekološkim smernicam, zahtevam predelovalne industrije, potrošnikov in zakonodaje sledimo z optimiranjem in razvojem krmil za živali.


Nenehno spremljamo nova prehranska spoznanja, jih uresničujemo ter sistemsko testiramo in spremljamo v lastnih rejah živali.


Krmila AGRONATUR so sestavljena iz najkvalitetnejših surovin in zmešana po skrbno izbranih recepturah. Oplemenitena so z najrazličnejšimi vitamini in minerali, ki jih vaše živali potrebujejo za zdravo prehrano. Večji del osnovnih sestavin pridelamo sami, kar nam omogoča nenehno kontrolo nad kvaliteto vhodnih surovin.

Vse krmne mešanice oz. krmila AGRONATUR so izdelane po najnovejši švicarski tehnologiji ter na osnovi lastnega znanja in izkušenj v sodobni tovarni močnih krmil - TMK.

Program naravnih domačih krmil AGRONATUR obsega popolna krmila, ki že vsebujejo vse sestavine za optimalni obrok in dopolnilna krmila v obliki koncentratov, s pomočjo katerih rejec sam pripravi popolni obrok.

Kupcem krmil AGRONATUR nudimo, poleg široke palete visoko kakovostnih popolnih in dopolnilnih krmnih mešanic, tudi svetovanje in strokovne rešitve vezane na prehrano ter dobro počutje živali.

 

Krmne mešanice

Krmne mešanice za govedo

krmna mešanica za govedo Široka paleta krmnih mešanic za govedo, pripravljenih iz gensko nespremenjenih...

Več...
Krmne mešanice za perutnino

krmne mešanice za perutninoKrmne mešanice za perutnino so izdelane po recepturah mednarodno priz...

Več...
Krmne mešanice za prašiče

krmne mešanice za perutninoKrmne mešanice za prašiče so pripravljene po preverjenih, skrbno zbranih receptura...

Več...
Krmne mešanice za živali

krmne mešanice za perutninoKrmne mešanice za ostale živali se odlikujejo po pestri surovinski sestavi. Oplemenitene so...

Več...

Aktualno

Na farmi Ogrizkovo prodajamo hlevski gnoj.
Kontakt:
T: +386 51 333 127
Kontaktna oseba:
Blaž Kodrič

Naročila krmil

T: +386 (0)2 654 40 90
T: +386 (0)2 654 40 91
F: +386 (0)2 654 40 94

Kontaktni podatki

PP - AGRO d.o.o.
Tržaška cesta 41A
2000 Maribor

 

Elektronski naslov:
info@agronatur.si

Več...


Anketno vprašanje

Katere krmne mešanice uporabljate
 

PP-Agro d.o.o.